Gyász! Elhunyt a legendás magyar szinkronszínész

Forrás: Shutterstock -
halál színész szinkronszínész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Garamszegi Gábor szinkronszínész és buszvezető. A gyászhírt a család rokonai és barátai tették közzé.

Garanszegi Gábor 36 éves korában kezdte szinkronszínészi pályafutását. Sok sorozatban és filmben, animációs filmben hallhattuk viszont. Leghíresebb szerepe 2011-ben kezdődött a Trónok harcával, de megszólalt többek között a Scooby Doo-ban, a Dragon Ball GT-ben, a Harry Potter 3 és 5-ben, a Mátrixban is - írja a Ripost.

Garamszegi Gábor sok ismert alkotásban hallatta a hangját BKK

A trónok harcából ismert Hodor karakterével kapcsolatosan egy korábbi interjúban azt mondta, hogy óriási megtiszteltetés és meglepetés volt számára a karakter saját hangján történő megszólaltatása, hiszen attól függetlenül, hogy ritkán hívták felvételekre, a története által mégis kultikus szereplő lett. A szakmai telítettség miatt nagyobb szerepekre sajnos már kevés esélye lett volna.

Később BKV sofőrnek állt, akit a 250-es budapesti járatok utazón rendkívüli módon kedveltek, Garamszeginek mindenkivel olyannyira jó volt a viszonya, hogy pár évvel ezelőtt megszavazták az év legjobb buszsofőrének is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.