Nyakon szúrták az édesanyát, gyermeke végignézte a kegyetlen támadást – Videó

Forrás: Tények -
édesanya agresszív késelés brutális nyakon szúrta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyéves gyermeke szeme láttára szúrtak nyakon egy édesanyát Óbudán. Döbbenetes az ok, amiért rátámadt volt párjára az agresszív férfi. Most a bíróságon kell felelnie tettéért.

Megrázó tragédia történt Óbudán egy társasházban. Egy helyi édesanya rettegett volt párjától, ennek ellenére muszáj volt találkoznia vele, hogy megbeszéljék kisgyermekük felügyeleti jogát. De félelme sajnos beigazolódott, a dühös ex nyakon szúrta a védtelen anyát.

Ebben a házban szúrta nyakon gyermeke anyját az agresszív férfi. Forrás: Tények

Állítólag az apa, azért lett ideges, mert volt párja másik óvodába szerette volna átíratni közös gyermeküket. A gyilkossági kísérletet a négy éves gyerek is végignézte. Az apja háromszor is nyakon szúrta az édesanyját.

Szerencsére a nagyszülők még időben érkeztek és lerángatták a több sebből vérző lányukról az agresszív férfit. A nem mindennapi tragédiáról a Tények műsora készített egy riportot.

A kegyetlen férfit nyolc év börtönre ítélte a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.