Szily Nóra hétköznapjait teljesen megkeserítik a szomszédai, akiket annyira zavar a műsorvető kutyáinak ugatása, hogy már többször feljelentést tettek. Nemrég hatósági helyszíni szemlét is kérvényeztek a falubéliek. Nóra úgy érzi, hogyha ez így folytatódik tovább, kénytelen lesz elköltözni. 

Szily Nóra négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a nyüzsgő városi életet és elköltözik egy csendes, vidéki községbe, ahol nyugalomban töltheti a mindennapjait. 

Hamar kiderült, hogy a nyugalom várat még magára, a szomszédokkal ugyanis sok konfliktusa van.

"Nagy küzdelmek árán, lakáshitellel sikerült megvennem álmaim ingatlanát, egy tornácos parasztházat, amibe első látásra beleszerettem. Azt hittem, Csobánkán nyugalomra lelhetek, de aztán kiderült, hogy tévedtem" - mondta a Story magazinnak a műsorvezető.

Szily Nóra nemrég arról is beszámolt, hogy nagyon vágyik már a szerelemre, még ezt is bevállalta érte

Miután Nóra Csobánkára költözött magához vett három kutyát, akiknek az ugatása nagyon zavarja a szomszédokat, állításuk szerint nem tudnak tőlük aludni.  A műsorvezető szerint ez nem igaz, hiszen ő sem tudna tőlük aludni, ha ez igaz lenne.

 A béke érdekében Nóra inkább bezárja a házba a kutyákat, hogy ne tudjanak kimenni az udvarra. Azonban a szomszédoknak ez sem volt elég, volt, aki telefonon zaklatta és az is előfordult, hogy a közösségi médiában is valótlanságokat állítottak róla - írja a Blikk.

"Eljutottunk odáig, hogy több feljelentés érkezett ellenem és az önkormányzat hatósági szemlét tartott nálam"  - jelentette ki a tévés, akinél a hatóságok mindent rendben találtak, viszont neki egyre jobban elege van a folytonos vitákból, ha ez továbbra is így fog menni, szomorúan, de el fog költözni.