Szily Nórát feljelentették a szomszédai: "Az önkormányzat hatósági szemlét tartott nálam”

Forrás: Polyák Attila/Origo -
kutyák Szily Nóra Szomszédok feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra hétköznapjait teljesen megkeserítik a szomszédai, akiket annyira zavar a műsorvető kutyáinak ugatása, hogy már többször feljelentést tettek. Nemrég hatósági helyszíni szemlét is kérvényeztek a falubéliek. Nóra úgy érzi, hogyha ez így folytatódik tovább, kénytelen lesz elköltözni. 

Szily Nóra négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a nyüzsgő városi életet és elköltözik egy csendes, vidéki községbe, ahol nyugalomban töltheti a mindennapjait.

Hamar kiderült, hogy a nyugalom várat még magára, a szomszédokkal ugyanis sok konfliktusa van.

"Nagy küzdelmek árán, lakáshitellel sikerült megvennem álmaim ingatlanát, egy tornácos parasztházat, amibe első látásra beleszerettem. Azt hittem, Csobánkán nyugalomra lelhetek, de aztán kiderült, hogy tévedtem" - mondta a Story magazinnak a műsorvezető.

Szily Nóra nemrég arról is beszámolt, hogy nagyon vágyik már a szerelemre, még ezt is bevállalta érte

Miután Nóra Csobánkára költözött magához vett három kutyát, akiknek az ugatása nagyon zavarja a szomszédokat, állításuk szerint nem tudnak tőlük aludni. A műsorvezető szerint ez nem igaz, hiszen ő sem tudna tőlük aludni, ha ez igaz lenne.

A béke érdekében Nóra inkább bezárja a házba a kutyákat, hogy ne tudjanak kimenni az udvarra. Azonban a szomszédoknak ez sem volt elég, volt, aki telefonon zaklatta és az is előfordult, hogy a közösségi médiában is valótlanságokat állítottak róla - írja a Blikk.

"Eljutottunk odáig, hogy több feljelentés érkezett ellenem és az önkormányzat hatósági szemlét tartott nálam"

- jelentette ki a tévés, akinél a hatóságok mindent rendben találtak, viszont neki egyre jobban elege van a folytonos vitákból, ha ez továbbra is így fog menni, szomorúan, de el fog költözni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.