A műsorvezető nem tagadja, hogy társkeresőn ismerkedik. Noha még nem találta meg az Igazit, Szily Nóra szerint ez nagyon is sok lehetőséget rejt.

Szily Nóra elárulta, felregisztrált egy társkeresőre, hátha ott találja meg a következő párját. Noha egyelőre csak néhány férfival beszélgetett, szerinte érdemes kipróbálni az ismerkedésnek ezt a módját annak, aki elakadt a társkeresésben.

„Több érv szól mellette, mint ellene. Persze nincs rá garancia, hogy sikerrel járunk, de legalább megpróbáljuk. Szoktam előadást tartani sikerről és kudarcról, mindig elmondom, a legnagyobb kudarc, ha nem teszek azért semmit, hogy sikerüljön valami" – árulta el Nóra a Best magazinnak.

Szily Nóra társkeresőn keresi az Igazit.Forrás: Polyák Attila/Origo

Arról is mesélt, szerinte el kell engedni azt az elvárást, hogy egy tökéletes párt találjunk. Egy olyan valakit kell megismernünk, akiben benne van a lehetőség, hogy az Igazivá váljon. De ehhez sok munka szükséges, tolerancia, az ego felülírása és türelem.
Nem megmentőre vágyom, hiszen rendben vagyok, nem támaszkodni akarok, hanem szövetségest" – tette hozzá a sztár, aki azt is elárulta, őt is megviselte az elmúlt két év.  "Megcibált az elmúlt két év, de nem panaszkodom, hálát adok, hogy itt vagyok, élek és már bizakodom" - mondta,