Vascsák Kitti szépségkirálynőt 17 évesen drogozták be, és valószínáleg meg is erőszakolták. A történtekre nem emlékszik, és egyelőre nem került kézre az elkövető, de most áttörés jöhet, ugyanis harisnyáján egy idegen DNS-t találtak, ami a tettesé lehet. 

Vascsák Kitti mindössze 17 éves volt, amikor egy buliban bedrogozták, és meg is erőszakolhatták. A borzalmas eset részleteiről annak idején a Mokkában beszélt, sokáig azonban nem törént előrelépés az ügyben. Most azonban megtalálhatták az elkövető DNS-ét a lány harisnyáján. Sajnos azonban a rendőrség adatbázisában nem találtak egyezést, ami azt jelenti, hogy feltehetően büntetlen előéletű illetőhöz tartozik a minta. 

Idegen DNS-t találtak Kitti harisnyájánForrás: Mokka

Így pedig egyelőre még nem tudják azonosítani az elkövetőt, de már ez is előrelépésnek számít, a rendőrség pedig továbbra is nagy erőkkel nyomoz az ügyben, és a szépségkirálynő édesanyja sem adja fel. Nagyon szeretné, ha elkapnák a tettest. 

Pszichiáter és hipnotizőr is segít Kittinek feldolgozni a történteket. Egyetemre jár, emellett cukrásznak tanul, de a szépségversenyekkel sem hagyott fel - írja a Blikk.