Vascsák Kittit 17 évesen bedrogozták és valószínűleg megerőszakolták - Videó

nemi erőszak vascsák kitti videó Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szörnyű éjszakáról mesélt a Magyarok Világszépe versenyen udvarhölgyé választott Vascsák Kitti. A fiatal lányt 17 évesen bedrogozták és valószínűleg megerőszakolták.

A 18 éves gyönyörű lányt a Magyarok Világszépe versenyen választották meg udvarhölgynek. Vascsák Kitti a Mokkában mesélt borzalmas élményéről. Mindössze 17 éves volt, amikor egy buliban bedrogozták, és meg is erőszakolhatták utána.

„Álltam a bárpultnál, belekortyoltam az italba, utána nem volt se kép, se hang. Másnap anyukám mondta, hogy egy taxi hozott haza engem, ismeretlen emberekkel, a harisnyám pedig félbe volt vágva"

– emlékezett vissza Kitti a szörnyű éjszakára.

Szerinte nemi erőszak is történt, ám ez sosem derült ki, mivel a nőgyógyász nem akarta megvizsgálni, mondván ez nem tartozik az ő hatáskörébe.

A történteken Fásy Ádám, a verseny szervezője is mélységesen felháborodott. Úgy véli, fel kell hívni a figyelmet arra, milyen veszélyek leselkednek a nőkre.

„Zsüliett szerencsére mindig velünk volt, sosem járt ilyen helyekre. De nagyon-nagyon vigyázni kell, ezt üzenem a szülőknek, illetve azt, hogy ne engedjék el felügyelet nélkül a gyermekeiket!" – mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.