Szily Nórának évek óta küldözget mocskolódó, gyűlölködő üzeneteket egy nő. A tévés életét megkeseríti a rajongóból lett zaklató. 

Szily Nórának mostanában nincs nyugta. Épphogy sikerült lezárni a szomszédokkal a vitát, akik feljelentették őt, most újabb nehézséggel néz szembe. Ismét feljelentést tettek ellene állatkínzásért. A tévés örökbefogadott cicája, Lucifer másfél éve a szomszédba költözött. A feljelentő szerint viszont a macskát a műsorvezető nem kereste, a szabadban töltött hónapok alatt az állat vesebeteg lett, a befogadó idős szomszéd párnak pedig nincs pénze gyógyíttatni, Nóra pedig nem hajlandó segíteni.

Szily Nóra életét zaklató keseríti megForrás: Fotó: Polyák Attila/Origo

A tévés azonban pontosan tudja, hogy ki áll a dolog mögött. Az illető ugyanis évek óta próbálja megkeseríteni az életét, hol mocskos üzenetekkel, hol pedig feljelentéssel. Pontosan tudom, hogy ki jelentett fel" - mondta a Borsnak

"Ismerem őt. Először akkor kereszteztük egymás életét, amikor sok más nő mellett ő is jelentkezett az Ördög Nóra – Törköly Erika vezette Angyalműhelybe, ahol én mint coach dolgoztam. Akkor arról beszélt, indulni szeretne az X-Faktorban, ami azért volt furcsa, mert a külseje, a hiányos fogazata miatt nem feltétlenül volt színpadképes, de elfogadtuk őt úgy ahogy van. A rajongóm lett, ezután kezdett leveleket írni nekem, az elsőt kézzel, az hatvan oldalas volt, viaszpecséttel a tetején..." - mondta Nóra. A nő ezek után hol eltűnt az életéből, hol pedig előkerült. Később pedig minden eseményre követte.

"A jelenléte egyre kellemetlenebbé vált számomra. Minden előadásomon ott ült az első sorban és ijesztő módon bámult. Meg akart ölelni, amikor pedig hagytam, egyszerűen nem akart elengedni. Jöttek az újabb levelei, először rajongói stílusban, aztán átváltott mocskolódásba. Ezekben már olyan indulatok voltak, hogy kezdtem komolyan félni tőle. A fiaimnak mondtam, ha velem valami váratlan történik, tudjanak róla, hogy ő létezik. Megkértem, hogy hagyjon békén, de nem érdekelte. Három évvel ezelőtt például, egy szarvasi táborunkba akart bejelentkezni, de nem adtunk neki jegyet. Erre eljött Szarvasra, kivett egy szobát és kint cirkált. Aztán feljelentgetett - például az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál is -persze mindenhol elutasítottak. Hónapokra eltűnt, majd megint jelentkezett" - árulta el a tévés. 

"Ezeket az anyukám halála után kaptam: »végre a karma feltűrte az ingujját, és felmossa veled a padlót! Remélem bele fogsz dögleni a fájdalomba!« Vagy ezt: »boldog első, anyu-nélküli karácsonyt a lúzer, hároméves szintű libának. Minden tisztelet nélkül, mert nem érdemled.«"