"Remélem bele fogsz dögleni a fájdalomba!” - Szily Nóra életét veszélyes zaklató keseríti meg

Forrás: Fotó: Polyák Attila/Origo -
Szily Nóra üzenet zaklató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nórának évek óta küldözget mocskolódó, gyűlölködő üzeneteket egy nő. A tévés életét megkeseríti a rajongóból lett zaklató. 

Szily Nórának mostanában nincs nyugta. Épphogy sikerült lezárni a szomszédokkal a vitát, akik feljelentették őt, most újabb nehézséggel néz szembe. Ismét feljelentést tettek ellene állatkínzásért. A tévés örökbefogadott cicája, Lucifer másfél éve a szomszédba költözött. A feljelentő szerint viszont a macskát a műsorvezető nem kereste, a szabadban töltött hónapok alatt az állat vesebeteg lett, a befogadó idős szomszéd párnak pedig nincs pénze gyógyíttatni, Nóra pedig nem hajlandó segíteni.

Szily Nóra életét zaklató keseríti meg Forrás: Fotó: Polyák Attila/Origo

A tévés azonban pontosan tudja, hogy ki áll a dolog mögött. Az illető ugyanis évek óta próbálja megkeseríteni az életét, hol mocskos üzenetekkel, hol pedig feljelentéssel.

Pontosan tudom, hogy ki jelentett fel"

Borsnak

Jöttek az újabb levelei, először rajongói stílusban, aztán átváltott mocskolódásba. Ezekben már olyan indulatok voltak, hogy kezdtem komolyan félni tőle.

»végre a karma feltűrte az ingujját, és felmossa veled a padlót! Remélem bele fogsz dögleni a fájdalomba!«

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.