Palácsik Lilla kisfia fél éve született meg, de a modell nem bírta tovább a hivatása, a fotózás nélkül: újra munkába állt.

Ugyan fájó szívvel nézi kisfiáról a videókat, amiket párja küld neki, amikor éppen dolgozik, nagyon örül neki, hogy újra munkába állhatott. Palácsik Lilla fél éve adott életet gyermekének, de nem bírta tovább a hivatása, a fotózás nélkül.

Palácsik Lilla visszament dolgozniForrás: TV2

Amint Noah betöltötte a hatodik hónapot, ismét belevágtam a fotózásba. Nagyon szeretem ezt a hivatást, a munkám a szenvedélyem" - mondta a Borsnak Lilla. 

"Amikor dolgozom, a férjem rendszeresen küld videókat arról, hogy éppen mit csinálnak, mit tanult meg Noah, hogyan ügyesedik. Ilyenkor mindig belesajdul a szívem, hogy milyen jó lenne otthon lenni a kicsivel. A képek utómunkálatait, a retusálását már itthon végzem. Általában akkor szoktam dolgozni, amikor a kicsi alszik. Szerencsére még naponta kétszer alszik. Ha azonban nem érek a munka végére, akkor fejezem be, miután Noah-t este lefektettem. A munka és az anyaság egyensúlyt teremt az életemben" - mondta Lilla, aki meglepő őszinteséggel nyilatkozott korábban még arról is, hogy hogyan fogant meg a gyerekük.