Megszületett Palácsik Lilla kisfia, cuki fotót posztolt róla Visváder Tamás

baba Palácsik Lilla Visváder Tamás cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palácsik Lilla október 6-án adott életet kisfiának. A büszke apuka, Visváder Tamás egy cuki fotót osztott meg a piciről, és megható sorokkal köszöntötte a babát.

Nem akart megszületni a 40. héten sem Palácsik Lilla fia, így a kismama befeküdt a kórházba, hogy megindítsák a szülést. Visváder Tamás büszkén tudatta a hírt: világra jött a baba, mindenki jól van.

Ezenkívül megindító sorokkal köszöntette a kis jövevényt:
„Édes drága kisfiam! Nagyon vártunk, de most már végre velünk vagy! Először is szeretném, ha tudnád az Anyukád egy brutál kemény nő, egy igazi amazon, egy csoda! Másodszor meg tudd ez a föld a tiéd! Itt nincsenek korlátok, szeretném ha nagy korodban is tudnád hogy ezt a világot a szeretet irányítja! Az élet születése emlékeztessen mindenkit arra, hogy egy óriási körforgásban élünk, aminek minden perce egy ajándék a jó Istentől! Köszönöm az Úrnak, Lillának hogy te vagy nekünk! Nagyon fogunk rád vigyázni és úgy fogunk felnevelni, hogy felnőttkorodban büszke legyél ránk! Hiszem, hogy ezen a földön a szeretet az éltető erő, szeretünk és te is szeress mindenkit"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.