Megrázó: A mélybe zuhant egy kórház ablakából a legendás labdarúgó - azonnal szörnyethalt

Forrás: Shutterstock -
gyász öngyilkosság labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1979-ben a mai napon zuhant ki egy barcelonai klinika harmadik emeleti szobájának ablakából Kocsis Sándor, az Aranycsapat egyik zseniális játékosa. Halálakor a labdarúgó mindössze 49 éves volt. 

A legendás futballista, Kocsis Sándor mély depresszióban szenvedett, korábban amputálni kellett az egyik lábfejét, emellett gyomorrákot is diagnosztizáltak nála.

A halálakor minden hírügynökség azt írta, hogy a sportoló öngyilkos lett, a családja viszont máig tartja magát ahhoz, hogy Kocsis valószínűleg kiesett az ablakon

- írja a Blikk.

Kocsis Sándor 1979-ben ezen a napon vesztette életét Forrás: fcbarcelona.com

Az egészségügyi problémái mellett akadtak egyéb nehézségei is az életben. A Rákosi-rezsim még azt is megszabta, melyik csapatban játszhat, amikor pedig 1956 után nem tért haza, szinte kiradírozták a nevét a magyar futballtörténelemből. Még a halálhírét is elrejtették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.