66 év után találta meg örökbe adott gyermekét az anya: "Szinte az egész életemet a fiam nélkül töltöttem"

Forrás: Northfoto/Westmoreland Gazette / SWNS/© Westmoreland Gazette / SWNS/Westmoreland Gazette / Swns -
örökbeadás dns-vizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 86 esztendős brit nő, Issy Carr 66 év után találta meg gyermekét, akit elmondása szerint a szülei nyomására örökbe kellett adnia. 

"A szüleim azt mondták 1955-ben, hogy nem tarthatom meg a fiamat, akit George-nak neveztem el. Szinte minden karácsonykor gondoltam arra, mi lehet vele, és hogy meg kellene keresnem. Végül 2018-ban szántam rá magam; az ismerőseim ajánlottak egy programot, amelyet elveszett rokonok megkeresésére hoztak létre. Aztán összehoztak egy Kym nevű lánnyal, aki az édesapját kereste. Kiderült, hogy valószínűleg rokonok vagyunk, ekkor DNS-vizsgálatot kértünk, és biztossá vált, ő az unokám. Együtt sírtunk a boldogságtól" - idézi a Blikk Issy a Daily Mailnek adott interjúját.

Blikk Issy Carr 66 év után találta meg örökbe adott gyermekét Forrás: Northfoto/Westmoreland Gazette / SWNS/© Westmoreland Gazette / SWNS/Westmoreland Gazette / Swns

"Végig a könnyeimmel küszködtem. Most döbbentem rá, hogy hatalmas hibát követtem el, szinte az egész életemet a fiam nélkül töltöttem. Sosem bocsátok meg a szüleimnek, hogy rám kényszerítették ezt a döntést. Az elvesztegetett éveket már nem kapjuk vissza a gyermekemmel, de szervezzük, hogy személyesen is találkozunk. Nagyon várom már, hogy magamhoz ölelhessem Keithet. Visszakaptam a fiamat, és lett egy unokám is" - tette hozzá az idős asszony.

Ez is érdekelhet: Évtizedekig kereste édesanyját az örökbefogadott férfi: borzalmas dolog történt, amikor rátalált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.