Szörnyű: Videózás közben zuhant a halálba a 23 éves anyuka

halál daru lány tragédia lezuhant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves kínai influenszer, Xiao Qiumei darukezelőként kereste a kenyerét és rendszeresen osztott meg videókat a munkájáról a közösségi oldalán a követőinek. A legutóbbi alkalommal azonban szörnyű tragédia történt: videó készítése közben a halálba zuhant a fiatal lány. 

A kétgyerekes édesanya, Xiao Qiumei 100 ezer fős online követőtábort épített ki magának. A rajongói imádták a videót, amelyben megmutatta érdekes munkáját, ahogyan a magasban tölti a mindennapjait. Ezen felül pedig életének más területeire is kíváncsiak voltak a rajongók.

Akkor is a követőinek készített videót, amikor több jelenlévő szeme láttára utolsó videójának készítése közben, telefonnal a kezében, mintegy 48 méter magasból lezuhant.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrség információi szerint Xiao kedden 17:40 körül zuhant a mélybe, miután a legtöbb munkatársa már elhagyta az építkezést a nyugat-kínai Csöcsiang tartományban található Quzhou városában - írja a Mirror.

Berobbant a lángoló daruskocsi mentés közben: a tűzoltók arca szinte meg se rezzent - Videó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.