Összeomlott a család, miután megkéselték a két hónapos kisfiút és nővérét, egy 2 két éves kislányt. A keresztelő helyett temetésre ment a család.

Liam O'Keefe-ban egy világ dőlt össze, amikor megtudta, hogy két hónapos kisfiát halálra késelték és két éves kislánya is súlyosan megsérült. A gyermekek féltestvére, Lara O'Keefe azt nyilatkozta, hogy csak fogja a fejét és képtelen felfogni, ami történt - írja a Mirror.

A baba keresztelőjét terveztük - erre most temetés lesz. Csak nyolc hetes volt, így nem is tudtam még találkozni vele. Apám teljesen szétesett. Liam gyönyörű baba volt - egyszerűen nem értem az egészet. Mindannyian el vagyunk keseredve."

Egy 29 éves nőt vádolnak a csecsemő meggyilkolásáért.Forrás: Shutterstock

Egy 29 éves nőt vádolják a gyilkossággal illetve a gyilkossági kísérlettel. A rendőrséget és a mentőket kedden este 20 órakor hívták ki. A kisfiú a helyszínen meghalt, a nővérét kórházba szállították, ahol az intenzív osztályon ápolták, most már stabil az állapota.

A gyerekek apja állítólag nemrég költözött el otthonról, és Angliában tartózkodott, amikor kisfiát és lányát megszúrták. A hírek szerint azonnal visszautazott Belfastba, hogy sérült lányával legyen.

Sajnos ez nem egyedülálló eset. Nemrég egy édesanya 2 éves ikerlányait bántotta, akik közül az egyik meghalt, a másik pedig agykárosodást szenvedett.