Az anya elismerte, hogy bántotta ikerlányait, akik közül az egyik meghalt, a másik pedig agykárosodást szenvedett, mégsem került börtönbe. 

Az apa egy fárasztó munkanap után ért haza, de amikor bement ikerlányai szobájába, elszörnyedt attól a látványtól, ami ott fogadta.

A nyolc hetes ikrek, Amanda és Alicia alig éltek, verés nyomai látszódtak rajtuk. Az apa, Paul Terlato azonnal mentőt hívott. Amanda életét már nem tudták megmenteni az orvosok, Alicia pedig agykárosodást szenvedett. - írja a Mirror.

Amanda belehalt anyja bántalmazásábaForrás: Shutterstock

A redőrség kihallgatta az anyát, Tinát, aki nem tagadta tettét, elismerte, hogy nekiesett csecsemőinek. A bíróság azonban csupán 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a nőt.

Nem született igazság Alicia számára, akit annyira súlyosan bántalmaztak, hogy egész életét ezzel kell leélnie. És ott van Amanda, aki meghalt - mondta az apa testvére, Michelle Terlato.

Tina azóta gyerekekkel foglalkozik, ami még jobban felháborítja volt férjét. Az eltelt kilenc évben szerencsére Alicia sokat fejlődött, már járókeret nélkül is tud menni.

Nem minden anya szerető és gondoskodó, a történelemben többen is saját gyermekük ellen fordultak.