Szülővé válni nem egyszerű, és fenekestül felforgatja mindenki életé. A hajnalig tartó bulik helyett korán lefekszel, mert este úgyis többször fel kell kelned a gyerekek miatt, és könnyen lehet, hogy a kedvenc pólódon büfinyomok díszelegnek. Szülőként gyakran úgy érezheted, hogy egyedül vagy, de a következő képeken láthatod, hogy sokan vannak hozzád hasonló cipőben.

Néhány dolog örökre megváltozik, ha az embernek gyermeke születik. Onnantól kezdve hosszú időn keresztül a kicsi lesz a középpont, és nem te. Ami addig kézenfekvő volt, nem biztos, hogy az is marad. Talán idáig sem volt sok időd, de azt nagyon visszasírod most.

A szabadság csorbulás mellett természetesen megjelenik egy újfajta szeretet, kötelék, önfeláldozási hajlam is. De most a szülőség nehezebb részei lettek megörőkítve. Ezeket az őszinte pillanatokat mutatja meg néhány szülő. Érdemes megfigyelni az előtte-utána képek közti mély kontrasztot. Láthatjuk, hogy milyen volt az életük gyermekeik megszületése előtt, és milyen most.

Kattints a képre és nézd meg a galériánkat:

Forrás: Boredpanda

Ez is érdekelhet: Ismét apa lesz Hajdú Péter.