Szürreális álomrandi: tengerpart helyett a szomszédos tanyára vitte végső választottját Pista gazda

Forrás: RTL Klub -
Házasodna a gazda álomrandi tanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg a másik három pár valódi külföldi álomnyaralásra ment, addig Pista gazda, aki már a műsor elején kijelentette, hogy kizárólag Magyarországot szereti felfedezni, a szomszéd faluba vitte választottját, Teréziát. 

A kis utazás egyébként az addigi körülmények után egészen felvillanyozta Teréziát, aki kifejtette, hogy a medencés, jakuzzis vendégházban azért el tudná képzelni az életét, ám Pista otthonában kevésbé.

Forrás: RTL Klub

"Nekem az a tanya, úgy ahogy van, túl nagy ugrás. Én nem fogok minden áldozatot meghozni egy férfiért, mert hogy ő azt szeretné, hogy ott a sárba ugráljak mindennap" - fejtette ki a nő a kamerák előtt.

Terézia miközben Pista gazda lábát masszírozta, kifejtette a véleményét a férfi fizikai állapotáról is: ,,Akartam érezni, hogy milyen állapotban van, mi az, amit hozzá tudok tenni, mi az, amit tudok neki segíteni. Akár egy jó tanács, amivel könnyebb lesz neki, mert azért látszik a mozgásán is, hogy mindenképpen fogyni kéne. Könnyebb lenne neki is, meg hát nyilván akkor vonzóbb lenne" - jelentette ki.

A jakuzzis pihenés után a pár motorozni ment, harmadik nap pedig irány a tanya és a libák.

Úgy tűnik, ennél jobban telik Viki és Johnny álomrandija Spanyolországban. Ennek ellenére a nézők szerint a lovasoktató lány nagyon rosszul választott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.