Részeg nővér vert agyon egy beteget a pszichiátrián

gyilkosság agyonverte tragédia nővér pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elsején az állítások szerint egy ápolónő ittasan ment dolgozni a călineşti Neuropszichiátriai Felépülési és Rehabilitációs Központba, majd agyoonvert egy idős férfit. A fogyatékossággal élő emberek központjában Prahovában mindenkit nagyon felháborított az eset.

A nő egy 61 éves ikerpárral került konfliktusba, és egyikőjüket addig ütötte, míg a földre nem esett. Állítólag kollégája fékezte meg, ő ragadta meg az részeg nővér karját, hogy ne üsse annyit a beteget.

A beteg több bordája eltörött, mégsem vitték kórházba. Csak négy nappal az eset után, amikor a központ orvosa visszatért a szabadságáról, és látta, hogy a beteg rosszul van, mentőt hívott. Az idős férfit a Ploieşti megyei kórházba szállították, megvizsgálták, de végül visszaküldték. Sajnos másnap reggel a bántalmazott beteg meghalt. A család azt állítja, hogy semmilyen magyarázatot nem kapott. Az ügyben vizsgálat indult.

Borzasztó, ami történt, és sajnálatos módon néhány hónappal ezelőtt is lehetett hasonló esetről hallani: leszúrta a kórházi dolgozót ez egyik pszichiátria betege.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.