Kitálalt egy ismerős: így fogadták Marsi Anikó gyerekei anyjuk új szerelmét

Forrás: Marsi Anikó/Instagram -
Palik László Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról beszámoltunk, Marsi Anikó és Palik László 16 év házasság után elválnak. Egyikük sem búslakodott sokáig, mindketten boldogok új párjukkal. Marsi Anikó Szulák Andrea gyermekének apjával jött össze, és már közös fotók is készültek róluk. 

Lapinformációk szerint Marsi Anikó és Palik László gyerekei, Vince és Vilmos annyira megszerették édesanyjuk új párját, Gábort, hogy szinte minden szabadidejüket négyesben töltik, július végén együtt nyaraltak Horvátországban.

"Nagyon boldognak tűntek, teljes a harmónia és az egyetértés a fiúk és Anikó új párja között. Sokat mosolyogtak és nagyokat nevettek, olyanok voltak, mint egy igazi család. Szemmel látható volt, hogy a fiúk szeretik Gábort és nem tekintik idegennek" – mondta el a Blikknek egy informátor, aki a közös fotókat is készítette a párról.

Forrás: Marsi Anikó/Instagram

Korábban egy névtelen forrás a Storynak nyilatkozott: „Fiatalkori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak. Igazi mesébe illő történet az övék. Hónapokkal előre terveznek. Minden szabadidejüket együtt töltik. Gábor erős támasza Anikónak. Szeretnének elbújni a világ szeme elől, és néhány napot eltölteni egy tengerparti helyen. Ráadásul nem is kettecskén, úgy tudom, Anikó azt szeretné, ha tinédzser fiai is velük tartanának a nyaralásra".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.