Eltűntek a friss virágok - Így néz ki most Koós János sírja

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Koós János síremlék temető Koós János sírja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós Jánost a Farkasréti temető művészparcellájában temették el, közel legjobb barátjához, Bajor Imréhez. A legendás énekes sírjáról eltűntek a friss virágok.

A Ripost olvasójának tűnt fel, hogy Koós János zarándokhellyé vált síremlékéről eltűntek a virágok. Tele van lehullott falevelekekkel, a vázában a virágok elszáradtak, gondozatlan hatást kelt. A rekkenő hőségben és hatalmas viharokban nem könnyű tisztán tartani a sírt. A fotót itt nézheted meg.

Koós János sírjáról eltűntek a friss virágok Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Óriási tisztelője voltam Koós Jánosnak, nyomon követtem a pályafutását, és bár személyesen sosem találkoztunk, nagyon szimpatikusnak is tűnt. A temetése után rendszeresen látogattam a sírját, ami volt már szebb állapotban is, de hát ebben a hőségben sajnos nem sokáig maradnak meg a friss virágok" - mondta a lapnak az olvasó.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.