Biztos, hogy lesz negyedik hullám: szigorítana az Orvosi Kamara

Forrás: Shutterstock -
delta variáns orvosi kamara koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakértők egyre biztosabbak abban, hogy lesz negyedik hullám, amire szerintük hamarosan meg kellene kezdeni a felkészülést. 

A delta-variáns egyre több országban okoz problémát, és a szakértők biztosak abban, hogy hazánkban is lesz negyedik hullám. Kincses Gyula, a MOK elnöke elmondta, a kontaktkutatást érdemes lenne már elkezdeni, ahogy a tesztelést is, hogy felkészüljünk a negyedik hullámra. Korábban arról is beszámoltak, hogy a védettségi igazolványt is vissza kellene hozni, ez növelné ugyanis az oltási kedvet, ami az egyetlen orvosság a vírus ellen - idézi a Blikk az ATV-ben elhangzottakat.

A szervezet alelnöke, Álmos Péter is biztos abban, hogy lesz negyedik hullám, ezért úgy véli, hogy a közösségi tereken a maszkok viselése biztosan vissza fog térni.

Hamarosan újra szükség lehet a maszkokra Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.