Öt év börtönt kaphat a tinédzser, aki elektromos cigit dugott egy kurtafarkú kenguru szájába

Forrás: Instagram/quokkahub
Forrás: Instagram/quokkahub -
kenguru büntetés börtön állatkínzás cigi cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tinédzser lány többször is az állat szájába dugta az elektromos cigarettáját, majd megpróbálta elérni, hogy szívjon belőle az apró kurtafarkú kenguru.

Nézni is rossz azt a 9News által közzétett felvételt, amin egy röhögő tinédzser lány az ausztráliai Rottnest-szigetén megpróbál rávenni egy kurtafarkú kengurut arra, hogy szívjon elektromos cigijéből. A videón szereplő lány jókat nevet azon, ahogy az állat dohányzik, pedig szegény valószínűleg azt gondolhatta, étellel kínálták.

- mondta Hannah Dreaver, Nyugat-Ausztráliában működő Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals nevű jótékonysági szervezet igazgatója. A hatóságok már vizsgálják az esetet, és ha sikerül elkapni a lányt, akkor állatkínzás miatt legfeljebb öt évig tartó börtönbüntetésre és 50 ezer dolláros pénzbírságra számíthat.

Nem csoda, hogy a kis quokka ilyen bátor volt, és közel merészkedett a lányhoz, ugyanis ezek az állatok kifejezetten keresik az emberek közelségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.