Ezt lépte a rekkenő hőségre a MÁV és a Volánbusz

Forrás: Shutterstock -
Volán-busz hőség MÁV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-Start a hőségriasztás ideje alatt - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Budapesten a Nyugati, a Keleti, a Déli pályaudvaron, Kelenföldön, továbbá a miskolci, debreceni, nyíregyházi, békéscsabai, szegedi, kecskeméti, szolnoki, győri, pécsi, nagykanizsai, siófoki, fonyódi, tapolcai, veszprémi, zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók.

Forrás: Shutterstock

Az ásványvizet a vasúttársaság 10 és 17 óra között osztja addig, amíg az időjárás ezt szükségessé teszi.

Hozzátették: a Volánbusz 31 Celsius-fok feletti hőmérséklet esetén hétvégén és munkanapokon 12 és 14 óra között a megyeszékhelyeken nagyobb forgalmat lebonyolító buszpályaudvarokon ásványvizet oszt. Így Békéscsabán, Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen.

A Mávinform mindemellett felhívja az utasok figyelmét, hogy mindenki elegendő mennyiségű folyadékkal induljon útnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.