Felfoghatatlan! Váratlanul elhunyt a világhírű Grammy-díjas énekesnő

halál gyász énekesnő Nanci Griffith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken meghalt Nanci Griffith folk- és country énekes és dalszerző, akinek 1994-ben az Other Voices, Other Rooms című albuma elnyerte a legjobb kortárs folkalbumnak járó Grammy-díjat. 68 éves volt.

A hírek szerint Griffith a Tennessee állambeli Nashville-ben halt meg, ám ennél bővebb információt nem hozták nyilvánosságra, így egyelőre a halál pontos okát sem tudjuk.

"Nancinek külön kívánsága volt, hogy miután meghal, egy héten belül ne adjunk ki hivatalos nyilatkozatot vagy sajtóközleményt" - mondta a képviselője.

Griffith egy texasi származású énekes volt, akinek népszerű felvételei között szerepel a Love at the Five and Dime, a Once in a Very Blue Moonés a Outbound Plane. Túlélte a pajzsmirigy- és mellrákot, amelyet a kilencvenes évek végén diagnosztizáltak nála - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.