Elszámíthatta magát: folyamatosan hívogatja a műsor vége óta Terézia Pista gazdát

Forrás: RTL KLUB -
Házasodna a gazda Pista gazda tanya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a libatenyésztő Pista gazda végül nem találta meg a szerelmet a Házasodna a gazda műsorban. Végső választottja, Terézia kifejtette, nem szívesen élne a tanyán, ezért a férfi hazaküldte. A nő úgy reagált, hogy mind a tíz ujjára talál egy Pista gazdát, sőt, otthon várja is valaki. Nos, úgy tűnik, ez mégsem így van, ugyanis Terézia a forgatások óta többször is felhívta Pistát. 

Pista a Story magazinnak mondta el, hogy nem csupán a libás tanya az övé, de köze van ahhoz a luxustanyához is, ami tetszett Teréziának, de hozzátette, ezt nem akarta hangoztatni, hogy ne ezért akarjon vele maradni bármelyik nő is.

"Terézia még háromszor hívott telefonon, hogy találkozzunk, amióta befejeződtek a forgatások. Úgy látszik, mégsem találta meg az ujjaira azt a tíz Pistát. A találkozó nem jött létre, mert komolyan gondoltam, amit a kamerák előtt mondtam: ha valaki nem tudja elképzelni, hogy itt éljen velem a tanyán, akkor nincs esélye" – mondta el a lapnak a gazda.

Forrás: RTL KLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.