Fia talált rá: brutális gyilkosság áldozata lett az egykori tanárnő

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság késszúrás Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit sokkolt az a brutális gyilkosság, ami péntek délután történt  a szlovákiai Hronské Kľačany faluban. Fia talált rá az elhunyt édesanyjára.

A 81 éves korábbi tanárnő, Monika egy házban lakott fiával, Slavomírral. A gyilkosság reggelén Monika még átment a szomszédjához, ő volt az utolsó, aki még életben látta őt. Délután, amikor fia hazaért, már csak édesanyja élettelen, vérbefagyott testtét találta meg házuk előszobájában. - írja a helyi sajtó.

Az idős nő egész testét szúrások borították: arcán és nyakán is több szúrt seb is volt.

„Ezt nem érdemelte meg, jó ember volt" - mondta a szomszédja, aki a helyiekkel együtt teljesen megdöbbent a brutális gyilkosság miatt.

A gyilkos rengeteg késszúrással végzett az idős nővel Forrás: Shutterstock

A helyi rendőrség letartóztatott egy 29 éves helyi férfit, akit nem csupán Monika megölésével vádolnak. A házból ugyanis 700 euró és ékszerek is eltűntek. A gyilkosság feltehetően ezek miatt történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.