Megszólalt Molnár Gusztáv exe: "Egyetlen dolgot szeretnék, hogy a fiamat soha többé ne bánthassák"

Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo] -
Molnár Gusztáv feleség vád bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Gusztáv sokak kedvence lett a Drága örökösök című sorozatnak köszönhetően, és egy pillanat alatt fordult el tőle mindenki, amikor felmerült, hogy bántalmazta gyerekét. Egykori felesége tárta a nyilvánosság elé a történteket, a színész azonban azt állítja, nem gyerekbántalmazó. 

Molnár Gusztáv azt nem tagadta, hogy egykor gondjai voltak az alkohollal, és egykori párja, Ildikó akkor válaszút elé állította. "Elzavart otthonról, hónapokon át egyedül éltem egy kis garzonban. A legsötétebb percben zokogva térdeltem elé, és mindenre megesküdtem, hogy leteszem a poharat, de ittam tovább. Magam sem tudom, miért, de visszafogadott, talán remélte a legjobbakat" - mondta akkor Gusztáv. Akkor még meg tudták oldani a problémákat, a mostani eset azonban a nyilvánosság elé került.

Molnár Gusztáv volt felesége szerint a családon belüli erőszak nem magánügy Fotó: Nagy Viktor Oszkár [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.