Horrorisztikus: Sátáni démonlényeket rögzített a Google egyik műholdja - Videó

ijesztő nappal lidércek szörny hátborzongató Google Térkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google Earth lidérces felvétele borzolja az emberek idegeit. Egy ház ablakán tűnnek fel a rémséges alakok.

Miközben az ember a világhálón a Föld különböző részeire nyer betekintést, sok különös dolgot láthat. A „Google Earth-ön elrejtve" elnevezésű fiók is számos furcsaságot tesz kozzé. A műholdak által készített felvétel egyikén hátborzongató jelenettel találjuk szemben magunkat. A felhasználó egy meg nem nevezett utcába kalauzolja az embereket.

@hidden.on.google.earth this is strange #googleearth#googlemaps#hiddenongoogleearth#streetview#fyp#trending#viral#scary#creepy♬ original sound - sk1ttle

A borzalmas látványról sokan mondanak véleményt, próbálják megfejteni a rejtélyt, de a kommentelők két táborra szakadtak. Vannak, akik úgy vélik, hogy csupán Halloween-i dekoráció maradt fenn az ablaküvegen. Mások szerint ez a csapat csak nyugtatni próbálja magát, és ők sátáni démonoknak titulálják a felbukkanó alakokat.

Korábban is rögzített már horrorisztikus lényt egy térfigyelő kamera. Egy emberi lábakon elfutó ló tűnt fel a térfigyelő kamera képén. A kamerával megfigyelt ház tulajdonosának megfagyott a vér az ereiben, senki sem tudja, ki lehetett ez a cseppet sem hétköznapi jelenség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.