Inkább agyonlőtte a feleségét egy férfi, csak el ne kapja tőle a koronavírust

Forrás: Shutterstock -
feleség férj koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Az 51 éves Peter Hartshorne-Jones rettegett attól, hogy elkapja a koronavírust. Idegessége csak fokozódott, amikor azt hitte, hogy a felesége megbetegedett. Annyira félt, hogy végül agyonlőtte. 

Az 51 éves Peter Hartshorne-Jones súlyos depresszióban szenvedett, ami minden bizonnyal csak fokozódott a koronavírus miatt lezárásoktól. Az első karantén alatt attól rettegett, hogy elkapja a vírust, olyannyira, hogy be is zárkózott a hálószobájába. Az angliai férfi félelme csak fokozódott, amikor felesége elkezdett használt zsebkendőket széthagyni a házban - azt hitte, ő is elkapta a koronavírust. Végül annyira hatalmába kerítette a szorongás, hogy házuk hálószobájában agyonlőtte 41 éves feleségét.

Lelőtte feleségét, mert azt hitte, koronavírusos Forrás: Shutterstock

A rendőrséget ő maga értesítette. "Sajnálom, nem tudom, mi ütött belém" - mondta a férfi a telefonba. Kiderült, hogy a férfinak volt fegyvertartási engedélye, mert rendre azt hazudta, nincs és nem is volt mentális betegsége. Jelenleg egy mentálhigiénés intézetben van, a következő tárgyalását októberben tartják, mert a legutóbbin nem tudott megjelenni állapota miatt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.