Jean Todt megszólalt Michael Schumacherről: ez kellett ahhoz, hogy a legenda életben maradjon

Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson -
Jean Todt Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, a családja azóta csak nagyon ritkán nyilatkozik a világbajnokról. Most barátja, Jean Todt beszélt a pilótáról.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síabelsetet, ami után a családja telejsen bezárkózott. Habár a rajongók nagyon aggódtak és aggódnak ma is, a legendás pilóta állapotáról szinte soha nem nyilatkoznak. Elvétve fordul elő, hogy egy-egy barát elárul néhány részletet Schumacherről, most épp Jean Todt nyilatkozott.

Michael Schumacher állapotáról nyilatkozott Jean Todt Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson

"Sok időt töltöttünk együtt a feleségével, Corinnával, amióta Michael 2013. december 29-én balesetet szenvedett. Nagyszerű nő, nagyszerűen vezeti a családot is. Erre nem lehetett felkészülni, de kiválóan viseli a terheket azóta is. Bízom benne és ő bízik bennem. Az orvosok munkája és Corinna odaadása is kellett, hogy Michael túlélje a katasztrófát" - idézi a sportvezetőt a Blid nyomán a Blikk.

Michael Schumacher állapotát a legnagyobb titokban tartja a család, de életéről hamarosan láthatunk egy dokumentumfilmet a Netflixen, amely nemcsak a szakmai sikereibe enged betekintést, de a magánéletébe is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.