Tovább bonyolódik a Madeleine McCann ügy: megszólalt a fő gyanúsított barátnője

Forrás: Origo -
gyanúsított lakókocsi Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Madeleine McCann 14 éve tűnt el. Azóta, bár többen is látni vélték, mégsem történt a nyomozásban előrelépés.

A rendőrség fő gyanúsítottja Christian Brückner volt, aki barátnőjével épp Portugáliában élt, amikor 14 évvel ezelőtt a kis Maddie eltűnt. A férfi éppen börtönben van, nemi erőszakért és szexuális bűncselekmények elkövetéséért ítélték el. Bár a vádlott mindent tagadott, most volt barátnője is megszólalt az ügy kapcsán - írja a The Sun.

Madeleine McCann 14 évvel ezelőtt tűnt el. Forrás: Origo

Nuray Oezgen elmondta, hogy többször is aludt Christian Brückner Volkswagen T3 lakókocsijában, amit a férfi az otthonának nevezett. Az 52 éves nő úgy véli, hogy ez a jármű ugyanaz, mint amiről egy fotót közzétettek a Madeleine eltűnését vizsgáló rendőrök. Kapcsolatuk azért romlott meg, mert a férfi elkezdett egészségtelen megszállottságot mutatni az iskolás lányok iránt. Az utolsó csepp az volt a pohárban, mikor Nuray rájött, hogy barátja szexuális kapcsolatban áll egy helyi tinivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.