Elhunyt a Bazi nagy görög lagzi sztárja: így emlékezett meg róla egykori kolléganője

Forrás: Thinkstock -
halál Bazi nagy görög lagzi kolléganő megemlékezés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Emmy-díjas Michael Constantine 94 éves korában hunyt el.

A népszerű színészt legtöbben a Bazi nagy görög lagzi menyasszonyának apjaként ismerték meg a nézők, pedig több ikonikus filmben is szerepelt. Michael Constantine szülővárosában, a pennsylvaniai Readingben halt meg augusztus 31-én, a hírt azonban csak nemrég erősítette meg az ügynöke - számolt be róla a The New York Times.

"Barátom, Michael Constantine, a mi édes pátriárkánk a Portokalos családból a mennybe került. Michael a forgatások során a legkedvesebb ember volt, nagyon hálás vagyok a szeretetért, amit kaptam tőle. Mindenkire volt ideje, és amikor vele voltál, éreztette, hogy te vagy az egyetlen személy a szobában, akire figyel. Örökké velünk lesz a szívünkben"

- írta közösségi oldalán Rita Wilson, a Bazi nagy görög lagzi 2. egyik szereplője, aki egy fotót is mellékelt a színészről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.