Megszólalt VV Fanni családjának ügyvédje: "A vádlott Fanni testével járt erre"

Forrás: RTL -
gyilkosság B. László ügyvéd VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni ügyét külső helyszínen tárgyalták, bejárták azt az útvonalat, amit a vádlott tett meg. B. László azt állítja, a volt barátnőjével veszekedett, és céltalanul autózott, a Novozánszki család ügyvédje szerint azonban nincs más logikus válasz, csak az, hogy a testtől próbált megszabadulni. 

Kihelyezett tárgyalással folytatódott VV Fanni meggyilkolásának ügye. Bejárták azokat a helyszíneket, ahol a vádlott is járt. Siófok, Sóstó, Enying és Szalkszentmárton voltak a megállók, utóbbi helyen szabadulhatott meg a vádlott VV Fanni testétől, az FBI vizsgálatai legalábbis ezt mutatják, de egy helyi horgász információi is ezt támasztják alá.

VV Fanni családjának ügyvédje szerint egyértelmű a helyzet Forrás: RTL

B. László azonban még azt is tagadja, hogy ott járt volna, noha korábban ezt beismerte. Most azonban azt állította, csak azért vallott mást, mert valójában nem emlékszik pontosan, merre is járt és miért. Csak azt tudja, hogy a volt barátnőjével veszekedett, és céltalanul autózott.

A Novozánszki család ügyvédje szerint azonban erre az útvonalra nincs más logikus magyarázat, mint az, hogy így próbált megszabadulni a testtől. "

végre el tudjuk képzelni, hogy mit tennénk akkor, ha van egy holttest a kocsinkban, amit el kellene úgy tüntetni, ahogy eltűnt.

az FBI cellainformációi pedig azt bizonyítják, hogy B. László ott volt a helyszínen,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.