Nyertes lottószelvénnyel a zsebében fulladt bele a folyóba a férfi

Forrás: Shutterstock -
nyertes lottószelvény tragédia fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt egy 57 éves férfi holttestére bukkantak a Huron-tó egyik öblénél, akinek a tárcájában egy 45 ezer dollárt (közel 14 millió forintot) érő nyertes lottószelvényt is találtak.

Gregory Jarvis holttestére szeptember 24-én bukkantak a hatóság emberei a Huron-tó egyik öblénél Michiganben.

A pénztárcájában, iratai mellett, egy 45 ezer dollárt (közel 14 millió forintot) érő nyertes lottószelvényt is találtak.

Az idegenkezűséget kizárták a férfi halálával kapcsolatban - írja a Fox News.

A rendőrség információ szerint Jarvis éppen próbálta kikötni a csónakját, amikor elvesztette az egyensúlyát, beverte a fejét a csónakba és elájult, vízbe esett és megfulladt.

Nyertes lottószelvénnyel a zsebében fulladt bele a folyóba a férfi (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A férfi tisztában volt vele, hogy hatalmas összeg ütötte a markát, de nyereményét korábban nem tudta átvenni, mert Michigan államban csak az érvényes egészségbiztosítási kártyával rendelkezők kaphatják meg a lottónyereményeket: ő pedig épp nem rendelkezett ilyennel, és bár azóta igényelt új kártyát, az haláláig nem érkezett meg.

A férfi nyereményét családja veheti majd át.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.