"Amíg terhes volt, többször láttam, hogy a hasát ütögette" - Korábban is ki akarta már oltani kisfia életét Katalin

Lidl édesanya Olaszország fenyegetőzés gyermekgyilkosság édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is többször fenyegetőzött azzal, hogy megöli kisfiát Katalin, aki egykor pornószínésznőként dolgozott.

A gyászoló édesapa, Norbert képtelen felfogni, hogy kétéves kisfia, Alex nincs többé. Állítása szerint a volt párja többször fenyegetőzött azzal, hogy kioltja közös gyermekük életét. Volt, hogy azzal példálozott, hogy leönti benzinnel és felgyújtja a picit.

"Mindenkit feljelentgetett a környezetemben, engem pedig verbális erőszakkal és pedofilvádakkal illetett. Úgy vélem, ez az ő fantazmagóriáinak köszönhető. Korábban pornószínésznőként dolgozott Olaszországban, és minden egyébbel, ami az éjszakai élettel jár" - mesélte a Borsnak Norbert, aki szeretné hazahozatni kisfia holttestét Magyarországra.

"Nem voltunk Katalinnal házasok, csak együtt éltünk.

Azt mondta, hogy menopauza van nála, ehhez képest két hónap után közölte, hogy gyermeket vár. Amíg terhes volt, többször láttam, hogy a hasát ütögette, dohányzott és szteroid tartalmú tablettákat szedett"

- mesélte a megdöbbentő részleteket az apa, aki három hete látta utoljára kisfiát.

Többször fenyegetőzött azzal, hogy megöli gyermekét Katalin (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

"Távoltartási végzést kért ellenem, de azt nem ítélték meg. A folyamatos kapcsolattartást viszont akadályozta. Még vidékre is leköltözött. A pandémia ideje alatt három hónapig nem találkozhattam a fiammal.

Nem tudom, mit tehettem volna, de ami történt, azt nem lett volna szabad hagyni. Pokollá tette az életünket.

A munkahelyemre is írt lejárató levelet. Szép életünk lehetett volna Alexszel, még a lakóhelyemen is elintéztem, hogy felvegyék egy kiváló bölcsődébe. A kisfiam koraszülött volt, tehát fejlesztésre volt szüksége" - tette hozzá megtörten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.