Szívszaggató részletek derültek ki a tiszaföldvári családi tragédiáról: a 16 éves kamasz sokkot kapott, amikor meglátta vérbefagyott édesanyját

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság házasság kamasz Tiszaföldvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, brutálisan kivégezte feleségét, majd a saját életét is kioltotta egy Tiszaföldváron élő férfi. A szülők holttestére 16 éves kamaszfiúk talált rá, aki azóta is sokkos állapotban van. 

F. Gábor múlt csütörtökön elvesztette a fejét, feleségére támadt, kioltotta az életét, majd saját magával is végzett. A szülők 16 éves fia brutális tragédia idején iskolában volt. Negyed három körül ért haza és furcsállta, hogy nem találja otthon a szüleit. Ezt követően hátrament a garázsba, ahol meglátta a földön fekvő édesanyját. A fiú a holttest láttán sokkot kapott és kirohant az utcára segítségéért.

"Éppen indultam volna, de leszólított, kérlelt, hogy ne menjek el, mert baj van. Nagyon zavart volt, látszott, hogy sokkot kapott. Mondtam, hogy menjünk át, a fiú útközben végig azt hajtogatta, hogy nem tudja, mi történt.

Megdöbbentő részletek derültek ki a tiszaföldvári családi gyilkosságról (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

Amikor odaértünk, már messziről láttam, hogy Kati nem él"

- mesélte az egyik szomszéd, akivel összefutott a kamasz az utcára érve.

"Akkor kezdett igazán sírni, zokogni. Megpróbáltam megnyugtatni. Ekkor a telefonja is megszólalt, a korábban értesített segélyhívó csörgette vissza. Mikor kikísértem a ház elé, éppen egy rendőrautó is bekanyarodott, amely még nem emiatt érkezett, de rögtön látta, hogy baj van: a rendőrök hívták a kollégáikat"

- magyarázta a férfi a Borsnak.

Úgy tudni, hogy Gábort édesanyja testvére, keresztanyja vette magához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.