Holttestet találtak egy kigyulladt kecskeméti lakás nappalijában

Forrás: shutterstock -
halál holttest Kecskemét lakástűz áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ember meghalt egy kecskeméti panelház kilencedik emeleti lakásában keletkezett tűzben vasárnap délután - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-t.

Azt írták: a lángok a Reile Géza utcai lakás minden szobájában felcsaptak, a nappali teljesen kiégett. A tűz oltása közben a tűzoltók a nappaliban egy holttestet találtak.

Mivel a lépcsőházat elborította a füst, a tízemeletes házból 44 lakót kikísértek a tűzoltók. A ház állapotát statikus, a tűz keletkezésének okát pedig a katasztrófavédelem vizsgálja.

Megemlítették, hogy két kistestű kutyát kimentettek az égő lakásból, illetve egy szintén füsttel telített tizedik emeleti lakásból egy macskát. Az állatoknak nem esett bajuk, a kutyák barátokhoz kerültek - olvasható a Mukics Dániel, az OKF szóvivője által jegyzett közleményben.

Fotónk illusztráció. Forrás: shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.