"Hogy kapom vissza a szeretteimet?" - összeomlott a nyírbátori robbanás áldozatának felesége

Forrás: Shutterstock -
halál robbanás Nyírbátor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három ember hunyt el egy nyírbátori cégnél bekövetkezett robbanásban. Az egyik áldozat özvegye zokogva roppant össze a tragédia helyszínén. 

Halálos baleset történt egy nyírbátori cégnél: hárman hunytak el az ott történt robbanásban. Az áldozatok éppen a soros takarítási-karbantartási munkálatokat végezték, amikor valamilyen szikra keletkezhetett, és az üzemben lévő minimális, de robbanásveszélyes metángáz és oxigén keveréke felrobbant. A három áldozat hozzátartozói a helyszínen siratták szeretteiket. Erzsike a férjét, Anikó pedig az élettársát és a fiát gyászolja.

Hárman hunytak el a robbanásban Forrás: Shutterstock

"Hogy kapom vissza a szeretteimet?" - tette fel a kérdést Erzsébet, aki elárulta: a rendőröktől értesült arról, hogy hiába várja már haza a férjét.

"A fiam és az apja is mindig becsületesen dolgoztak! Mindent megadtak a családnak, hogy jó körülmények között éljünk! Soha többé nem ölelhetem meg őket" - tette hozzá Anikó a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.