Kiugrott a kocsiból, átugrott a szalagkorláton, és átmászott a vadfogó hálón egy férfi az M5-ösön: ezért üldözték a rendőrök

Forrás: www.police.hu -
M5 üldözés rendőrség menekülés akciófilm M5-ös autópálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akciófilmbe illő jelenet zajlott pénteken nem sokkal dél előtt az M5-ös autópályán.

A rendőrök megpróbáltak kivezetni egy nagy sebességgel közlekedő személygépkocsit az autópálya Budapest felé vezető oldalán. A magyar rendszámú autó sofőrje, amint észlelte a megállásra vonatkozó rendőri jelzést, a gázpedálba taposott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. Néhány kilométer megtétele után azonban rájött, hogy ez nem fog menni, ezért taktikát váltott.

Hirtelen lefékezett, kipattant az autóból, átugrott a szalagkorláton a sztráda Kecskemét felé vezető oldalára, átszelte a forgalmi sávokat, majd átmászott a vadfogó hálón és megpróbált az erdőbe menekülni.

Hiába tett meg mindent, hogy meglógjon az egyenruhások elől, a rendőrök 5 perc alatt elfogták. A 36 éves szerb állampolgárságú férfi nem véletlenül próbált meg bármi áron elmenekülni, az autója ugyanis tele volt migránsokkal. Összesen hat szír állampolgárra leltek a rendőrök, akiket előállítottak; őket a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik a biztonsági határzárhoz.

A szerb férfi ellen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indít büntetőeljárástírta meg a police.hu.

Képünk illusztráció. Forrás: www.police.hu

Ez is érdekelhet: Autós üldözés Budapesten: így teperték a földre a sofőrt a rendőrök

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.