Megszólalt Csontos Karina édesanyja: "Már eltemettük a gyermekemet, betettük a mikrofonját is neki"

mikrofon temetés Csontos Karina Sztárban sztár leszek! autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reménykedett benne, hogy nem lánya holttestét találták meg a szénné égett kocsiban - ezt mondta a Tényeknek Csontos Karina édesanyja. A fiatal tehetség a Sztárban Sztár leszek! című műsorban tűnt fel. Édesanyja megtörten nyilatkozott, nem is tudtak róla, hogy a tragédia estéjén a fiatal lány elment otthonról. Azt hitték, hogy a barátnőjénél alszik. A fiatal tehetséget kedden kísérték utolsó útjára, mikrofonjával együtt temették el.

"Azt mondták, hogy nagyon szörnyű látvány, mert megégtek. Mondom, legalább a gyűrűjét vagy bármit, hogy tudjam, hogy ő az pontosan, lehet, hogy összetévesztették. És amikor felmentünk, és a rendőrség kihozta az aranyláncát, amit az édesapájával vettünk neki születésnapjára, meg a háztól a kulcs, rajta volt a vőlegényének a kulcstatója, akkor már láttam és tudtam, hogy ez az én gyerekem" - mondta a megtört édesanya, aki szerint lánya nem bulizni ment a tragédia estéjén. Nem is tudtak róla, hogy elment otthonról. "Egyáltalán nem tudtunk róla, mert szobapapucsban ment és dzseki nélkül, semmi nélkül, és én abban a hiszemben voltam, hogy elment a barátnőjéhez aludni, mert a barátnőjének az édesanyja elment éjszakára. Én abban a hiszemben voltam, hogy ő ott alszik."

Karinát kedden kísérték utolsó útjára, a mikrofonját is eltemették vele, mert mindig azt mondta, legenda akar lenni.
"Már eltemettük a gyermekemet, már ő az angyalokkal énekel fent. Betettük a mikrofonját is neki" - mondta Karina édesanyja.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.