Kibírhatatlan Csontos Karina családjának fájdalma: újabb részletek derültek ki a végzetes estéről

Forrás: TV2 -
halál Csontos Karina Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csontos Karina három barátjával együtt vesztette életét egy végzetes autóbalesetben. A lángoló kocsiból egyiküknek sem volt esélye kimászni. A család fájdalma kibírhatatlan, a nővére elmondta, nem tudja, hogyan lehet ezt túlélni. 

Csontos Karina egy autóbalesetben vesztette életét, három barátjával együtt égtek bent a kocsiban. A fiatal lány a hírek szerint kiszökött otthonról a végzetes napon, a családja azt hitte, hogy az ágyában alszik. Megijedtek, mikor nem találták otthon, a rendőrség közlésétől pedig sokkos állapotba kerültek.

Megszólalt Karina testvére Forrás: TV2

"Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt" - mondta Karina nővére a Blikknek.

Én még a mai napig nem fogtam fel a húgom halálát, a lelkem soha nem fogja elfogadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.