Borzalmas tragédia történt a reggeli csúcsforgalomban. Szinte senki sem vett tudomást a balesetről.

Pénteken reggel 7 óra körül, a munkába és iskolába igyekvők legnagyobb rohamában lett rosszul egy 35-40 év körüli férfi a Blaha Lujza téren. Legurult az aluljáróban található lépcsőn, a földre érve beütötte a fejét, mire az orrából és a szájából is szivárogni kezdett a vér.

A borzalmas jelenetet többen is láttak, azonban csak ketten siettek a férfi segítségére. Az egyikük volt az a hölgy, aki a hírt megosztotta egy Facebook-csoportban - vette észre a bejegyzést a Bors.

Fotó: Jászai Csaba/MTI

"Azonnal hívtam a mentőket. Láthatóan egyre rosszabb állapotba került" - idézik a hölgyet, aki a diszpécser utasításait követve igyekezett megtenni minden tőle telhetőt. Oldalfekvésbe helyezték a férfit, majd a mentők kiérkezéséig végig vonalban maradt a segítséggel. Sajnos, mire kiérkeztek a mentősök, a férfi légzése leállt és már nem sikerült újraéleszteni.

"Ami miatt ezt elmeséltem, az a szomorú tény, hogy az emberek milyen közömbösen sétáltak el egy vérző embertársuk mellett. Senki nem állt meg mellettünk, kivéve két fiatal srácot. Emberek, mi történik? Fejünket elfordítva átlépünk egy haldokló emberen?" - tette fel a kérdést a hölgy.