Drámai pillanatok: Az Operában élesztettek újra egy férfit: a portán kapott szívrohamot

szívroham biciklis Operaház újraélesztés rosszullét eszméletvesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biciklizés közben lett rosszul a férfi, akit súlyos szívrohama miatt már a mentők kiérkezése előtt újra kellett éleszteni.

Szerdán kerékpározás közben kapott szívrohamot egy ember Budapesten. A döbbenetes esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be a Facebook-oldalán.

A 65 év körüli biciklis az Opera Kőbányai úti Eiffel Műhelyházának portájánál elvesztette az eszméletét és a klinikai halál állapotába került.

A helyszínen rendelkezésre állt defibrillátor, és miután az ott tartózkodók értesítették a mentőt, a mentésirányító telefonos segítségével azonnal meg tudták kezdeni a férfi újraélesztését.

„Jó döntést hozott az a férfi, aki tegnap kerékpározás közben lett rosszul Budapesten és bekanyarodott a közeli Opera Kőbányai úton lévő Eiffel Műhelyházának portájára. Mint kiderült, szívrohama volt, amitől aztán pillanatokon belül eszméletét vesztette és a klinikai halál állapotába került."

- írták a mentőszolgálat közösségi oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.