Újabb stábtag élete került veszélybe Alec Baldwin filmjének forgatásán

Forrás: AFP/Angela Weiss -
élet forgatás fegyver lőfegyver Átok Alec Baldwin borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, ami Alec Baldwin filmje körül történik mostanában, ugyanis nem elég, hogy a Rust operatőre életét vesztette, most egy újabb stábtag miatt aggódik mindenki.

Az egész világot sokkolta a hír, miszerint Alec Baldwin véletlenül éles lőfegyvert kapott a Rust című filmjének forgatásán. A színész a fegyverrel két embert is megsebesített: a film operatőre, Halyna Hutchins belehalt a sérüléseibe, a rendező, Joel Souza pedig kórházi kezelésre szorult, ő azonban már jól van.

Alec teljesen összetört a történtektől, és jelenleg is vizsgálják, ki hibázott, és kinek a lelkén szárad a forgatáson bekövetkezett tragédia. Ezúttal a stáb egy újabb munkatársa, Jason Miller került kórházba, aki a világító csapat egyik tagja. A People azt írja, a férfit egy remetepók csípte meg, aminek a marása halálos is lehet.

Alec Baldwin filmje körül továbbra sincs nyugalom. Forrás: AFP/Angela Weiss

Az orvosok jelenleg minden erejükkel azért küzdenek, hogy megmentsék Jason karját az amputálástól, ugyanis a férfi karjában nekrózis és szepszis alakult ki. A stábtag jelenleg is kórházban van, naponta több sebészi beavatkozáson esik át, miközben az orvosok próbálják megállítani a fertőzést és megmenteni Jason karját.

-olvasható a GoFoundMe oldalon, ahol a férfi családja pénzt gyűjt.

Alec egyébként teljesen összeroppant a véletlenül elkövetett gyilkosság után: poszttraumás stresszben szenved.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.