Poszttraumás stresszben szenved a kollégáját lelövő Alec Baldwin

lövöldözés poszttraumás stressz szindróma Halyna Hutchins Rust (film) Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész teljesen összeroppant a véleltenül elkövetett gyilkosság után.

Október végén történt a tragikus forgatási baleset, amiben életét vesztette a tehetséges operatőr, Halyna Hutchins, és megsebesült a Rust című film rendezője, Joel Souza is. Az elmúlt napokban számtalan pletyka kelt szárnyra, amiket most igyekeznek sorban tisztázni a tragédia résztvevői.

Pár napja megszólalt a sokak által hibáztatott segédrendező, a fiatal fegyvermester, valamint a ravaszt meghúzó és a halálos lövéseket leadó színész, Alec Baldwin is. A szerencsétlen esetet követően most Baldwin felesége is szót kért. Hilaria elárulta, hogy Alecet iszonyatosan megviselte az eset és poszttraumás stresszben szenved kollégája véletlen lelövése óta.

Megtörte a csendet Alec Baldwin

Egy az egybillióhoz az esélye egy olyan halálos balesetnek, mint ami a Rust című film új-mexikói forgatásán történt - jelentette ki szombaton Alec Baldwin első ízben nyilatkozva a sajtónak a történtekről.

Tragédia ami történt, Alex szörnyen érzi magát"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.