"A második oltás után meghalt" - a halálhírét terjesztették Keleti Andreának

alak fogyás interjú Keleti Andrea Keleti Andrea kora önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka reggeli műsorában eredetileg hatalmas fogyástörténetéről kérdezték volna Keleti Andreát, amikor a táncosnő elárulta: az interneten a halálhírét terjesztették. Önbizalmának visszaszerzése mellett arról is beszélt, hogy milyen volt meghallani saját magáról a nem kívánt rémtörténetet.

Keleti Andrea táncművész óriási fogyása után végre sikerült visszakapnia önbizalmát, ellenben örömét beárnyékolja a róla terjesztett pletykaáradat, mely szerint a második oltás után meghalt. A Mokkában újjászületésével viccelődött, majd elmesélte, hogy milyen körülmények között tudta meg a rémhírt ő és a családja:

Keleti Andrea Forrás: Keleti Andrea, Instagram

Eztuán a műsorvezetők visszatértek az eredeti témához, amikor is arról mesélt a táncművész, hogy egy főzőműsor után ragadtak rá a kilók. Akkor is jól érezte magát a bőrében és elfogadta azt, hogy ő már ilyen formában marad. Aztán fordult a kocka és úgy érezte, hogy nem hagyja magát, az alakját és az egészségét: fogyókúrába kezdett.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.