Erre készülj az elkövetkező napokban!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
eső időjárás November köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ködös, borús, esős napok jönnek. 

Kedd


A ködfoltok megszűnése után változóan felhős idő lesz, nyugaton tartósabb ködfelhőzettel, keleten pár órás napsütéssel. Esetleg néhol lehet szitálás. Reggel 1, délután 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerda


Erősen rétegfelhős, párás időre számíthatunk. Estefelé északnyugaton kisebb eső, szitálás előfordulhat. Napsütés elsősorban a Tiszántúlon a reggeli órákban lehet. Délután már csak 4-11°C körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Csütörtök


Délelőtt északnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, kevés napsütés is lehet. Ugyanakkor a déli és a keleti tájakon beragadhat a ködfelhőzet. Elszórtan lehet gyenge eső. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. A maximum +10 fok körül valószínű.

Péntek és szombat


Mindkét nap erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és párás lesz a levegő. Pénteken szórványosan, szombaton már csak néhol fordul elő eső, szitálás (a hegyekben havas eső). Az ÉNy-i szél szombaton megerősödhet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.