Mészáros Lőrinc volt felesége meglepő bejelentést tett a LifeTV és az OzoneTV jövőjéről

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Media Vivantis Zrt. LifeTv média OzoneTv tévécsatorna eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt két évben megújult mindkét tévécsatorna, számos új, szórakoztató műsort és népszerű török sorozatot is képernyőre tűztek. Ezeknek is köszönhető, hogy megszilárdították pozíciójukat a hazai médiapiacon.

Új tulajdonoshoz kerülé a LifeTV és az OzoneTV. A csatornákat üzemeltető Media Vivantis Zrt. eladását a cégvezető, Kelemen Beatrix jelentette be. A vevő a közéleti tematikájú PestiTV-t is működtető Progress Media Hungary Kft. lett.

A Life TV általános szórakoztató tematikájú csatorna, amely többek közt saját gyártású szórakoztató műsorokat, filmeket és televíziós sorozatokat sugároz, az Ozone TV pedig elsősorban a környezettudatos nézőknek szól, a kínálatában dokumentumfilmek, öko-reality sorozatok és ismeretterjesztő műsorok szerepelnek - áll a hivatalos közleményben.

Az Összezárva Hajdú Péterrel a LifeTV egyik legnézettebb műsora Fotó: Szabó Gábor - Origo

„A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t.

A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára"

Origo
cikkében

„Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát" – nyilatkozta Kelemen Beatrix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.