Együtt mutatkozott Joshi Bharat és párja, Kelemen Beatrix: hivatalos eseményen vettek részt - Fotó

megnyitó Kelemen Beatrix verset szaval Kelemen Beatrix kiállítás Mészáros Beatrix Mészáros Lőrinc Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy volt a nyüzsgés tegnap a Felcsúttal szomszédos kisvárosban, Bicskén, ugyanis a helyi Kultúrkúriában rendezték meg Mészáros Lőrinc első feleségének, Kelemen Beatrixnak művészi kiállítását. A megnyitóra pedig elkísérte mostani párja, Joshi Bharat.

Kelemen Beatrix és Joshi Bharat, mióta a nyilvánosság előtt is felvállalják kapcsolatukat, rohamtempóban haladnak előre. Legelőször egy karácsonyi vacsorán kezdtek el beszélgetni egymással, ott derült ki mindkettejük számára, hogy igen spirituálisak, így erős barátság szövődött köztük, ami szerelemmé érett. A pár nemrég össze is költözött.

Szerelmüket jól mutatja, hogy Joshi tegnap elkísérte Beatrixot az asszony műveiből készült kiállításra. Az üzletasszony különleges produkcióval is készült a megnyitóra: elszavalta egyik első, saját versét - írta meg a Magyar Hang. Az előadásról videó is készült, itt nézhetitek meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.