A LifeTV a legdinamikusabban növekvő televízió jelenleg Magyarországon, lefedettsége már 94% körüli, jóformán minden szolgáltatónál ott van az alapcsomagban.

Hajdú Péter egy éve a Life TV vezérigazgatója, ez alatt az idő alatt megháromszorozta a csatorna piaci részesedését a teljes napon illetve megnégyszerezte a részesedést főműsoridőben. A LifeTV egyik legeredményesebb újítása a török sorozatok bevezetése volt, ezek közül a legnézettebb az Álmodozók volt. Az Összezárva Hajdú Péterrel című heti műsor szintén nagyon népszerű, adásideje alatt a top 10-be repítette a csatornát - írja az Origo.

Az első széria átlagos nézettsége 1,58% volt, a második 1,95%-re nőtt. 2020 októberében volt az eddigi csúcs, 3,2%-ot értünk el, akkor Berki Krisztián volt a műsorban. A Tóth Andival készült adásunk volt a második legnézettebb"

- nyilatkozta Hajdú Péter. Ezeken kívül a Vacsorakirály és a Van életünk reality örvendtek még nagy népszerűségnek. Az Ozone legnézettebb műsora a Raktárvadászok volt. 

Hajdú Péter bemutatja új műsorának, az "Összezárva" stúdióját Budaörsön 2020. szeptember 7-én, Hajdú Péter, Összezárva, Life, Life TV, Budaörs, sajtóbejárásFotó: Szabó Gábor - Origo

Hajdú Péter arra is nagyon büszke, hogy ismert neveket sikerült leszerződtetni a reggeli műsorhoz, az Ébredj velünk!-höz. Ábel Anita, Csonka András, Bereczki Zoltán, Holdampf Linda ébresztik a nézőket minden hétköznap és egyre népszerűbb a nézők körében, mely a nyáron két hónapos szabadságra megy majd.

Ősszel aztán visszatér a Van életünk reality illetve Hadú Péter két újdonsággal is készül:

„Látjuk, hogy a heti saját gyártású műsorok sikeresek, az Összezárva nagyon szépen hoz. Úgyhogy visszajön a Frizbi Hajdú Péterrel, továbbá érkezik az Activity Ábel Anitával"

- mesélt a Life TV vezérigazgató, aki hangsúlyozta, hogy a csatorna a jövőben a minőségi bulvár irányába szeretne elmenni.