Tragikus gyászhír: koronavírusban elhunyt a híres magyar edző

Forrás: Shutterstock -
halál gyász tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég érkezett a gyászhír, hogy koronavírusban halt meg a népszerű kecskeméti ökölvívó-sport kiemelkedő edző-egyénisége, Konkoly István. A hét elején lett rosszul, majd elhunyt a betegség szövődményeiben. 

Konkoly István bokszoló az egri női, junior és ifjúsági országos bajnokságon még a ringsarokból irányította a város lányait, de hozzá közel állók szerint már Egerben is erős rosszullétre panaszkodott. Igazolták nála, hogy koronavírus fertőzött, majd a kórházban kritikussá vált az állapota. Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, végül feladta a harcot. Úgy hírlik, hogy a vírus a tüdejére ment rá.

Forrás: Shutterstock

Az egri bokszolóhoz hasonlóan, februárban mindössze két hét alatt elragadta a halál Turu Istvánt, aki az 1988-as szöuli olimpián is részt vett. A koronavírus szintén a légzőszerveit támadta meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.